ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Αρχή και ρίζα παντός αγαθού της γάστρος ηδονή (Επίκουρος 341-270 π.Χ.). Η Ελλάδα έχει, μια από τις αρχαιότερες και εύγευστες γαστριμαργικές παραδόσεις στον κόσμο, μία παράδοση γεύσεων, αρωμάτων, υλικών και τεχνοτροπιών η οποία ξεκινά από τους πρωτοπόρους της γαστρονομίας, τους αρχαίους Ελληνες αρχιμάγειρες και φτάνει μέχρι σήμερα.

Ταξιδεύοντας με τον Ε.Ο.Τ. στις τουριστικές εκθέσεις της Ευρώπης, διαπιστώσαμε, ότι η ελληνική κουζίνα είχε την πρώτη θέση, στα εστιατόριά της. Την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, τη δημιουργήσαμε στο Λευκαντί Χαλκίδας!

Γαστρονομία, στην αρχαία Ελλάδα, σήμαινε καλοφαγία. Δώσαμε στο εστιατόριο μας το όνομα ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, την οποία έχει αυτούσια στο λεξιλόγιο της όλη η Ευρώπη και έτσι οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι θα γνωρίζουν, τι σημαίνει GASTRONOMY RESTAURANT, χωρίς μετάφραση.

Απολαύστε τις ξεχωριστές μας γεύσεις, μέσα από μια ποικιλία ζεστών και κρύων πιάτων. Οι γεύσεις, βασισμένες στις παραδοσιακές συνταγές, παρασκευάζονται από άριστα και αγνά υλικά από εμάς τους ίδιους, ξεπερνώντας κάθε γευστική προσδοκία.

hotelphiloxenia-restaurant